Voorwaarden

PRO-MOTION SPORT & ADVENTURE treedt op als boekingsbemiddelaar voor CLUB ACTIF

Pro-Motion Sport & Adventure werkt samen met partner en reisorganisator Outdoorgroup. Outdoorgroup organiseert al sinds 1988 meer dan 25 jaar programma’s voor actieve mensen die net even iets meer willen. Dankzij deze jarenlange ervaring met het uitvoeren van actieve programma’s voor onze eigen labels: Surflife, Bounce, Beach&Surf en The Strand en voor diverse touroperators zijn zij in staat om reizen op maat te maken voor diverse doelgroepen. Bij al onze reizen speelt de individuele vrijheid een belangrijke rol.

Dankzij de waardering en reacties van de vele gasten die met ons zijn mee geweest kunnen wij deze reizen verder uitbreiden en perfectioneren. Wij wensen iedereen alvast veel plezier met het uitzoeken van dè ultieme vakantie en hopen je op een van onze bestemmingen te mogen begroeten.

RESERVERING & VOORWAARDEN

PRO-MOTION SPORT & ADVENTURE  hanteert de reserveringsvoorwaarden van de VeBON. De VeBON hanteert algemene voorwaarden die speciaal zijn ontwikkeld voor de buitensport sector. Deze reserveringsvoorwaarden leiden tot een duidelijke overeenkomst waar beide partijen gesteund worden door eenduidige regels.

Download de VeBON voorwaarden

VeBON

Pro-Motion Sport & Adventure en Outdoor Group zijn lid van de VeBON , belangenvereniging voor de buitensport. De VeBON heeft het doel om een bijdrage te leveren aan verhoging van de kwaliteit en veiligheid van de buitensport. Aangesloten bedrijven zijn verplicht om te werken volgens vastgestelde afspraken en richtlijnen welke regelmatig worden gecheckt door onafhankelijke personen en instanties. VeBON bedrijven hebben klantvriendelijkheid en service hoog in hun vaandel staan. De medewerkers doen er alles aan om hun sportieve arrangementen optimaal te laten verlopen. Als klant zit u goed bij een VeBON bedrijf.

Outdoorgroup voor zekerheid

We beschikken over een deskundig team van goed opgeleide instructeurs welke al meerdere jaren binnen onze organisatie werkzaam zijn. Daarnaast zijn de meeste bestemmingen en een groot deel van de materialen volledig in eigen beheer, waarmee we de beste kwaliteit geheel in eigen hand hebben. Wij zijn er dan ook trots op, dat we mede door deze instelling, sinds jaar en dag de toeleverancier zijn van de top van de Nederlandse reiswereld en toonaangevende Nederlandse bedrijven en overheidsinstellingen.

Duurzaamheid & Milieu

Outdoorgroup streeft naar duurzaamheid tijdens de uitvoering van alle actieve programma’s. Dit uit zich in respect voor de natuur, de omgeving, de cultuur. Het groen & veilig waarborg is een belofte waar wij zo zorgvuldig mogelijk mee omgaan, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Een prettig idee!

ShareShare