Verzekeringen

Voordelig & goed verzekerd op reis!

Club Actif is verzekeringsagent van Europeesche Verzekeringen. De veiligste en aantrekkelijkste reis- en annuleringsverzekering! Wij kunnen deze verzekeringen voor de duur van de reis afsluiten, maar een doorlopende verzekering kan ook bij ons geboekt worden!

 

Reisverzekering Vakanties

Met een annulerings- en reisverzekering bij Club Actif ben je verzekerd van een optimale dekking voor jouw actieve zomervakantie. Sommige activiteiten brengen natuurlijk meer risico met zich mee: deze zijn met de extra dekking verzekerd! Sluit de verzekering direct bij boeking af of sluit deze zelf rechtstreeks af en klik op de button van de Europeesche om online de betreffende verzekering af te sluiten.

Aflopende reisverzekering
Doorlopende reisverzekering

Aflopende annuleringsverzekering
Doorlopende annuleringsverzekering

Lang op reis verzekering
Business travel Insurance Individueel

 

Groepsverzekeringen

Vraag naar de mogelijkheden met betrekking tot Groepsverzekeringen via info@clubactif.nl.

 

Individuele verzekeringen

Aflopende / Kortlopende Reisverzekering
De Aflopende of Kortlopende Reisverzekering is een reisverzekering die u afsluit voor de tijd dat u op vakantie of (zaken)reis bent. De Kortlopende Reisverzekering is ideaal voor als u af en toe op vakantie gaat of op zakenreis.

Uitbreidingen voor nóg meer zekerheid
Naast de basisdekking kunt u kiezen uit tal van uitbreidingen in uw dekking, zoals geneeskundige kosten, rechtsbijstand of (winter)sportdekking. Zo kunt u uw Kortlopende Reisverzekering helemaal aanpassen aan uw wensen en omstandigheden.

Europa of verder weg?
Kies de juiste dekking aan de hand van uw vakantiebestemming. Ligt die binnen Europa, dan volstaat de Europadekking. Gaat u verder weg, kies dan voor de werelddekking.

Complete basisdekking
De Europeesche biedt altijd een reisverzekering op maat, volledig samengesteld naar uw wensen. De basisdekking is heel compleet en omvat onderdelen die u als vakantieganger beslist niet kunt missen.

Topdekking: de ultieme zorgeloosheid
Wilt u echt optimaal verzekerd zijn, kies dan voor de Topdekking. Hiermee krijgt u de meest complete kortlopende reis verzekering die u zich kunt wensen. Zo heeft u onder andere een hoger verzekerd bedrag voor:

•Uw bagage
•Telecommunicatiekosten
•Schade logiesverblijven
Tevens verzekert u de geneeskundige kosten voor uw huisdieren mee.

Kent u onze Doorlopende Reisverzekering?
U gaat vaker per jaar op vakantie. Bekijk dan de Doorlopende Reisverzekering een. Wellicht is dit een betere oplossing voor u. Eén keer afsluiten en u bent het hele jaar door zorgeloos verzekerd. Wel zo prettig, wel zo gemakkelijk en een stuk voordeliger.

 

Verzeker uw vakantie via Club Actif

Reisverzekering

Indien u zich via Club Actif verzekerd, dan gaat u goed verzekerd op reis. Bij Club Actif kunt u zich als volgt verzekeren:
1. Reisverzekering standaard: bagage, ziektekosten en ongevallendekking. Premie: € 1,60 p.p.p.d.

2. Reisverzekering met extra sportdekking: als reisverzekering standaard plus extra dekking voor deelname aan diverse buitensportactiviteiten zoals surfen, klimmen, abseilen, raften, mountainbiken, kayakvaren, hydropeed en wintersport. Premie € 2,60 p.p.p.d.

Voor detailinformatie over de Kortlopende Reisverzekering kunt u de voorwaarden raadplegen. (PDF)

Annuleringsverzekering

Er kan namelijk altijd iets gebeuren waardoor u genoodzaakt bent uw programma uit te stellen of zelfs te annuleren. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht, die kunnen oplopen tot honderd procent van de reissom  (bij enkele dagen voor vertrek). Het is mogelijk om deze kosten te verzekeren met een annuleringsverzekering. De annuleringsverzekering van Europeesche Verzekeringen vergoedt de kosten bij een geldige reden van annulering (zie algemene voorwaarden, 6.1). De premie voor deze annuleringsverzekering is 6,5 % van de totale reissom plus € 3,50 poliskosten, inclusief assurantie belasting.

Voor detailinformatie over de Kortlopende Reisverzekering kunt u de voorwaarden raadplegen. (PDF)

N.B. Indien u een reisverzekering en een annuleringsverzekering afsluit, dan betaalt u slechts eenmaal de poliskosten.

Prijzen en assurantiebelasting zijn onderhevig aan (wettelijke) wijzigingen.

ShareShare