Programma op maat bedrijven

Club Actif is gespecialiseerd voor groepen groter dan 30 personen. De ideale partner voor bedrijfsuitjes dus. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het samenstellen van een actief, boeiend en bovenal leuk bedrijfsuitje. De term ‘programma op maat’ zegt het eigenlijk al.

De mogelijkheden:

  • Bijvoorbeeld in de Belgische Ardennen kan het programma op maat bestaan uit één of meerdere activiteiten, gecombineerd met een unieke overnachtingsmogelijkheid én zelfs zijn er goede vergaderfaciliteiten. Op alle bestemmingen kunnen de programma’s op maat gecombineerd worden met lunch of diner.
  • In Noordwijk hebben wij een prachtige samenwerking met St(r)andplaats Nederzandt en hier kunnen wij een volledig programma op maat leveren met de leukste activiteiten gecombineerd met heerlijke lunches en diners. Ook hebben we goede contacten met verschillende accommodaties in de omgeving.

Combinaties van mogelijkheden zijn er altijd en wellicht heeft u een wens, die we graag voor u proberen in te vullen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken,  dit kan via e-mail info@clubactif.nl of telefonisch op +31 (0)6 55781602 óf vul onderstaand formulier voor ons in!

 

Vul hier uw gegevens in, dan zullen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact opnemen. Dan kunnen wij in overleg jullie plannen uitwerken tot een vrijblijvende offerte.

  • Gegevens

  • Na verzending van dit formulier nemen wij contact op. Wij zullen een vrijblijvende offerte opstellen die gemaakt is volgens de wensen.Mochten er vooraf al vragen zijn, neem dan contact op met ons: carola@clubactif.nlRaadpleeg altijd onze VeBON voorwaarden die van toepassing zijn op al onze reizen. Een persoonlijk exemplaar ontvang je bij de offerte.
ShareShare