Programma op maat

De term ‘programma op maat’ zegt het eigenlijk al. Bij een gecombineerde boeking of een arrangement betreft het bijna altijd maatwerk. Bij de verschillende arrangementen worden enkele mogelijkheden genoemd, daarnaast zijn andere combinaties ook goed mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in groepen vanaf 30 personen.

De mogelijkheden:

  • Bijvoorbeeld in de Belgische Ardennen kan het programma op maat bestaan uit één of meerdere activiteiten, gecombineerd met een unieke overnachtingsmogelijkheid én zelfs zijn er goede vergaderfaciliteiten. Op alle bestemmingen kunnen de programma’s op maat gecombineerd worden met lunch of diner.
  • In Noordwijk hebben wij een prachtige samenwerking met St(r)andplaats Nederzandt en hier kunnen wij een volledig programma op maat leveren met de leukste activiteiten gecombineerd met heerlijke lunches en diners. Ook hebben we goede contacten met verschillende accommodaties in de omgeving.

Combinaties van mogelijkheden zijn er altijd en wellicht heeft u een wens, die we graag voor u proberen in te vullen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken,  dit kan via e-mail info@clubactif.nl of telefonisch op +31 (0)6 55781602 óf vul onderstaand formulier voor ons in!

  • Gegevens

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Na verzending van dit formulier, zullen wij een vrijblijvende offerte opstellen en de wensen hierin verwerken. Als er nog vragen zijn kun je altijd een e-mail sturen naar carola@clubactif.nlRaadpleeg altijd onze VeBON voorwaarden die van toepassing zijn op al onze reizen. Een persoonlijk exemplaar ontvang je bij de offerte.
ShareShare