Ardennen | Camping Eau Zone | Pipowagen

Camping Eau Zone

Terug

Boek nu vanaf € 40!

Heb je vragen? Bel ons gerust op 088 - 007 2000

Ardennen | Camping Eau Zone | Pipowagen

Camping Eau Zone

Kamperen op de camping in de Ardennen

Een verblijf op camping past natuurlijk prima bij een actief programma met alle outdoor & adventure activiteiten. Overdag heerlijk actief in de natuur en ‘s avonds met een Belgisch biertje of wijntje bij de barbecue of het kampvuur de belevenissen van de dag doornemen.

Club Actif verzorgt al 25 jaar complete programma’s met verblijf op camping met alle benodigde kampeermaterialen. Met een ruime hoeveelheid tweepersoonsgooitenten, groepstenten, kookmaterialen, tafels en banken zijn we flexibel in het op gelegenheid opbouwen van tentenkampen.

Door onze unieke samenwerking met Camping Eau Zone in Hotton en Camping Val de l’Aisne in Erezee beschikken we op deze campings over vaste tentenkampen met bungalowtenten en groepstenten. Direct op en vanaf deze campings verzorgen we outdoor activiteiten als paintball, quadrijden, kanovaren, mountainbiken en veel meer. Dit alles in combinatie met een gezellige brasserie en gezellige avond in de bar op deze camping zorgt voor een compleet en onbezorgd verblijf op de camping. Voor meer comfort kan er ook gekozen worden voor een verblijf in stacaravans voor groepen tot wel 500 personen of check onze groepshuizen !

Camping Eau Zone

Camping Eau Zone is onze 2e uitvalsbasis in de Ardennen voor alle outdoor activiteiten. Direct vanaf deze locatie zijn op korte afstand alle outdoor activiteiten te beleven;onze adventure groeve met abseil, klettersteig, tokkelen, himalayabrug, mountainbiken, paintball, quadrijden, vlotbouwen, mountainbiken, boogschieten en veel meer. Kortom onbeperkte mogelijkheden voor een aktief weekend in de Ardennen.

De camping beschikt over een gezellige café en op nog geen 500 meter afstand bevindt zich het centrum van het gezellige toeristische plaatsje Hotton met gezellige terrasjes en restaurants. Met een droomverblijf in een van de pipowagens op de camping is uw weekendje weg met het gezin/familie of vrienden geheid een succes! 

Verblijf in Pipowagens

In de pipowagens kunnen maximaal 4 personen slapen verdeeld over twee bedsteeën. Bestaat jouw groep uit meer dan 4 personen, is het mogelijk om meerdere pipowagens te huren.  Naast de bedsteeën is er een uitstekend keukenblok waarop u lekker gerechten kunt klaarmaken. Verder beschikt de wagen over stromend warm water en een eigen toilet. Op de camping is WiFi aanwezig. 

Camping EauZone beschikt over een Sep-kaart : Deze kaart kunt u gebruiken om te douchen en de slagboom te openen. U kunt inrijden tussen 8 en 23 uur, uitrijden kan 24/24 uur. Opwaarderen kan aan de bar. U betaalt hiervoor een borg van 20 euro per kaart  

Fotos

Beschikbaarheid en prijzen

Deze pipowagens kunnen we in combinatie met onze outdoor activiteiten en/of catering voor u verzorgen. Stel jullie eigen weekend in de Ardennen samen op Ardennen op maat in Erezee of bel of mail de wensen door, dan stellen wij een offerte op maat samen. 

Verblijf op camping Eau Zone met een programma op maat

  • Gegevens

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Heeft u al een specifieke activiteit in gedachten of een bepaald intensiteitsniveau laat het ons hier weten!
  • Na verzending van dit formulier is jouw boeking definitief. Indien je na deze reservering je reisgegevens, zoals de vertrekdatum, het reisgezelschap of gegevens van het reisgenootschap wilt wijzigen, laat ons dit zo spoedig mogelijk per e-mail weten op evy@surflife.nl. Hiervoor kunnen wijzigingskosten (à 20 euro) in rekening gebracht worden plus eventuele wijzigingskosten van de reisorganisatie. Raadpleeg altijd onze VeBON voorwaarden die van toepassing zijn op al onze reizen. Een persoonlijk exemplaar ontvang je bij de boekingsbevestiging per mail.
ShareShare