Ardennen | Bure

Terug

Boek nu vanaf € 9.50!

Heb je vragen? Bel ons gerust op 088 - 007 2000

Ardennen | Bure

Vanaf Camping Parc la Clusure biedt Club Actif een tal aan buitensport activiteiten aan onder de naam Bounce Adventure. Deze vier sterren camping is gelegen in de groene en schitterende omgeving van het pittoreske Rochefort, middenin de Belgische Ardennen.

Op de camping zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden, zoals stacaravan, ingerichte tenten en kampeerplekken. Er bevindt zich een zwembad, een gezellig café, restaurant en een terras met buitenhaard op de camping, kortom een uitstekende uitvalsbasis voor een actief weekend of een outdoordag.

Club Actif heeft op de camping een eigen paintbal- en boogschietveld en de omgeving is uitermate geschikt voor het mountainbiken. Club Actif biedt echter nog veel meer aan! Kijk voor het aanbod in het programma overzicht.

Ben je met een groep van 10 personen of meer? Maak jou Ardennen arrangement op maat.

Verblijf

Overnachten op Camping Parc la Clusure of in de omgeving van Bure is natuurlijk mogelijk. Wil je ook graag de overnachting geregeld hebben? Schrijf je hier in voor een compleet actief Ardennen arrangement inclusief overnachting. Geen probleem, geef je wensen door: info@clubactif.nl of 088 007 2000

Programma

Kijkt u voor het meest actuele programma ophttp://www.bounce.be

Catering

Voor diverse maaltijden of een gezellig drankje voor of na de activiteit kun je terecht in het restaurant van de camping. 

Fotos

Prijzen

Een prijsoverzicht van alle buitensport activiteiten die wij aanbieden op onze locatie in Bure vind je op de webshop
Heb je een bepaalde wensen of een bepaald budget voor je activiteiten of weekend. Laat het ons weten, dan kijken wij voor je naar de mogelijkheden.

ShareShare