Ardennen | Bungalowpark | Espinettes

Bungalowpark Espinettes

Terug

Boek nu vanaf € 45!

Heb je vragen? Bel ons gerust op 088 - 007 2000

Ardennen | Bungalowpark | Espinettes

Bungalowpark Espinettes

Bungalowparken

Een comfortabel verblijf in de Ardennen als je met een grotere groep wilt verblijven. Voor bedrijfsuitjes en personeelsverenigingen, waarbij men toch wel op privacy is gesteld, is dit een perfecte vorm voor een geheel verzorgd programma. Al dan niet met hotelservice: opgemaakte bedden en badlinnen.

Stel jullie eigen programma samen met de catering en de activiteiten die bij jullie groep passen. Een geschikt bungalowpark is het bungalowpark Espinettes. Wij kunnen hier maximaal 200 personen onder brengen. Daarnaast is het een ideale locatie om vanuit daar verschillende activiteiten te ondernemen. Onze Bizon Rock ligt echt op loopafstand van de bungalows. Hier bevinden zich onze touwbruggen, kun je tokkelen, abseilen en klettersteigen. Kortom een ideale locatie voor een groep die niet voor al te veel luxe kiest.

Minimaal: 6 personen

Maximaal: 2oo personen

Bungalowpark Espinettes

Midden in de prachtige Ardennen, omgeving Erezee, tegen de bosrand ligt l’Espinette in het dorpje Ny. Op loopafstand van onze outdoor locatie waar we tokkelen, abseilen, een himalayabrug bedwingen en klettersteig beklimmen en slechts 3km van het toeristische stadje Hotton.

De bungalows zijn functioneel ingericht en beschikken over een woonkamer met 2 persoonsslaapbank en een tv, een open keuken met vier kookplaten en afzuigkap, koelkast. Elektrische verwarming.

Het bungalowpark beschikt over vier-, vijf- en zespersoons bungalows en een groepsaccommodatie met 36 bedden, een professionele ingerichte keuken en verblijfsruimte voor 200 personen.

Inrichting bungalows

Type A

Max. 4 personen , 32 m2 Altijd begane grond en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden achter elkaar.

Type B

Max. 5 personen , 40 m2 Op de begane grond of op de verdieping: 1 slaapkamer met drie eenpersoonsbedden.

Type C

Max. 6 personen, 55 m2 Altijd op de verdieping en 1 slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden en een vouwbed.

 

 

 

Fotos

Bungalowpark Espinettes met programma op maat

  • Gegevens

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Na verzending van dit formulier, zullen wij een vrijblijvende offerte opstellen en de wensen hierin verwerken. Als er nog vragen zijn kun je altijd een e-mail sturen naar carola@clubactif.nlRaadpleeg altijd onze VeBON voorwaarden die van toepassing zijn op al onze reizen. Een persoonlijk exemplaar ontvang je bij de offerte.

 

ShareShare