Ardennen | Bivak

Bivak La Venne Hoog

Terug

Boek nu vanaf € 17.50!

Heb je vragen? Bel ons gerust op 088 - 007 2000

Ardennen | Bivak

Bivak La Venne Hoog

Bivak in de Ardennen

Een survival in de Ardennen! Daar hoort een bivak overnachting bij: overnachten in the middle of nowhere, onder de sterrenhemel. Dichterbij de natuur is eigenlijk niet mogelijk. Even met de groep ver weg van de bewoonde wereld, de geluiden en de rust van de natuur, je eigen slaapplaats bouwen, barbecueën gevolgd door een gezellig kampvuur, de volgende ochtend wakker worden door de ontwakende natuur: absoluut een unieke ervaring in de Ardennen!

Een bivakplaats is een open veld, sommige met bomen, gelegen in de Ardense bossen. De meeste bivak locaties zijn direct naast de rivier gelegen, wat het idyllische plaatje compleet maakt. Met minimale middelen, palen, touwen en zeilen, bouwen jullie je eigen overnachtingsplaats. Natuurlijk geeft onze instructeur tips en uitleg en zorgen we dat alle bagage bij de bivak kan komen.

Club Actif beschikt in de Ardennen over verschillende bivakplaatsen in de omgeving van Coo en Erezee. Bivak la Venne Hoog is de meest luxe bivak, door de aanwezigheid van een hooischuur, waar je in kunt slapen, stromend (koud) water en een toilet

Maximaal: 20 personen

Afstand tot Club Actif in Coo: 8 km

Bivakterrein La Venne hoog

Bivakterrein La Venne hoog

Dit bivakterrein staat op een bergtop van het Ambleve-dal, in de omgeving van Coo in een prachtige bosrijke omgeving. Uw eerste buur vindt u op zeker 1 km in het gehucht La Venne. Op het terrein verblijf uw groep in zelfgemaakte onderkomens met door ons aangeleverd materiaal. De hooischuur op het terrein biedt plaats aan maximaal 20 personen. Er is een hooizolder om op te slapen, een bergruimte daaronder en een afdak buiten. Ideaal bij slecht weer.

Op het grasveld kunt u ook spelletjes doen en er is een vaste vuurplaats waar u uw kampvuur kunt maken. Het sanitair is eenvoudig en bestaat uit: 1 wasbak, toilet en een koude douche. Uw verblijf op dit bivakterrein is een unieke beleving. Ver van de bewoonde wereld, midden in de Ardennen en zonder elektriciteit kunt u genieten van een door u zelf gemaakt kampvuur en een echt donkere nacht waarin de sterren goed zichtbaar zijn.

Fotos

Bivak La Venne Hoog

Prijs

Vanaf € 17,50 per persoon per nacht! Vraag bij ons een offerte op en wij zullen een op maat gemaakt programma voor jullie samenstellen.

Inclusief

Reservering terrein, staangeld, huur genoemde kampeermaterialen

Exclusief

Eventuele parkeergelden, overige kampeermaterialen, slaapzak, slaapmatje. Informeer naar de overige mogelijkheden van kampeermateriaal zoals tafels en banken, groepstent, kookmaterialen etc..

Tip: boek dit arrangement inclusief ontbijt en lunchpakket en activiteiten. De meeste activiteiten zijn vanaf het bivakterrein lopend te bereiken.

Bivak en programma op maat

  • Gegevens

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Na verzending van dit formulier, zullen wij een vrijblijvende offerte opstellen en de wensen hierin verwerken. Als er nog vragen zijn kun je altijd een e-mail sturen naar carola@clubactif.nlRaadpleeg altijd onze VeBON voorwaarden die van toepassing zijn op al onze reizen. Een persoonlijk exemplaar ontvang je bij de offerte.
ShareShare