Zomerspelen

Nederland - Noordwijk

Terug

Boek nu vanaf € 16!
(Let op: Minimaal 30 personen)

Heb je vragen? Bel ons gerust. U kunt ons bereiken op +31 (0)6 - 55 78 16 02

Zomerspelen

Nederland - Noordwijk

Nederzandt en The Strand bieden een fantastische locatie en zomerse activiteiten. Bij de zomerspelen worden diverse leuke en unieke activiteiten samengesmeed tot een tropisch programma. Hierbij gaan de deelnemers de strijd aan via meerdere activiteiten. Dit programma biedt ontzettend veel plezier en is geschikt voor iedereen. Een combinatie van verschillende activiteiten/spellen in competitievorm om elkaar beter te leren kennen. Onderstaande spellen kunnen deel uitmaken van het programma.

De zomerspelen bestaan uit:

Spijkerslaan quiz
In een quiz worden diverse actuele en algemene kennisvragen gesteld en het team met het juiste antwoord mag slaan om de spijker als eerste in het blok hout te krijgen.

Reuze Jenga
Hou je zenuwen in bedwang want deze toren is zo gevoelig als wat. Creeer een zo hoog mogelijke toren van de jenga blokken. Kunt u de druk aan?

Bamboestieken
Maak met de bamboe en elastiek de constructie na die de op de foto staat afgebeeld. Maar let op de tijd!

Vliegende handdoek
Spring! Spring! Spring op het juiste moment met je hele team en zorg ervoor dat je het parcour zo snel mogelijk aflegt. Spring je niet tegelijk? Dan blijf je staan waar je begonnen bent.

Wetsuit hangen
Blijf zo lang mogelijk hangen aan een wetsuit. Het echte werk voor de spierballen! Het team met de langste tijd wint de strijd der titanen.

Zonnesteekbrug
Kan dit wel? Jazeker, er is maar één manier om de constructie in elkaar te zetten. Dus kraak de hersens en werk samen met je team.

Katapult
Spannen, richten en schieten maar! Maar let op! Schieten alleen is niet voldoende, de bal moet ook nog gevangen worden door een van jullie teamgenoten om tot een maximale score te komen.

Watervrees
Droog aan de overkant komen is niet zo makkelijk als het lijkt! Vind de juiste constructie om met je hele team droog aan de overkant te komen.

Tour de Balance
Omgekeerde wereld op Nederzandtse bodem. Fiets zo langzaam mogelijk van start naar finish en de langzaamste wint! Een sprint waar je bijzonder veel je remmen moet gebruiken.

Water naar de zee dragen
Communiceer en balanceer en houd de emmer met water in balans. Met touw verweven in de emmer moet je zorgen dat je de emmer aan de kant weer leegt. Verlies niet teveel water onderweg en laat de emmer zeker niet vallen.

Voor alle mogelijkheden, data en prijzen verwijzen wij u graag door naar onze activiteiten webshop. U komt hier door te klikken op de onderstaande button “Boek nu”.  Voor een programma op maat kunt u contact op nemen met info@the-strand.nl

ShareShare