Winterspelen

Nederland - Noordwijk

Terug

Boek nu vanaf € 17!
(Let op: Minimaal 30 personen)

Heb je vragen? Bel ons gerust. U kunt ons bereiken op +31 (0)6 - 55 78 16 02

Winterspelen

Nederland - Noordwijk

Samen met je collega’s of vrienden de winterspelen beleven tijdens jullie bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest? Deze sporten halen het niet op de officiële winterspelen, maar staan zeker garant voor veel plezier en gezelligheid. En er is gegarandeerd uithoudingsvermogen en samenwerking voor nodig.

Tijdens de winterspelen gaan jullie in kleine groepjes de strijd met elkaar aan tijdens de volgende activiteiten;

Skilattenrace
Bij dit op het oog gemakkelijke spel kan geen goede communicatie toch voor lastige taferelen zorgen. Legt jou team het parcours door het winterland het snelst af?

Spijkerslaan
Niet alleen inteligentie is hier van belang maar ook je hand oog coördinatie. Welke groep weet als eerste de vragen goed te beantwoorden en slaat zichzelf naar de overwinning.

Rendierschieten
Met een echte pijl en boog gaan we op een rendier schieten. Maar zonder echte wonden te veroorzaken richten we op het getekende rendier in plaats van op een blazoen met de roos!

Katapult schieten
Spannen, richten, “Ho, Ho, Ho”…en schieten maar met die kerstballen! Maar let op! Schieten alleen is niet voldoende, de kerstbal moet ook nog gevangen worden door een van jullie teamgenoten om tot een maximale score te komen. Het team waarvan de kerstbal het verst ligt of gevangen wordt heeft gewonnen.

Skibroek hangen
Onder de uitkijktoren liggen en hangen een aantal materialen om deze opdracht zo goed en zo slim mogelijk te voltooien. Jullie zullen je kracht en uithoudingsvermogen behoorlijk op de proef gaan stellen.

Slee race
Leg een slalomparcours af met een slee in een kerstoutfit!

Houtblokkenrace
Twee mensen houden twee touwen vast. Op deze touwen komt een blok hout te liggen. Hiermee moeten ze een parcours afleggen. Na 1 rondje moeten ze de touwen met het blok hout erop overgeven aan de volgende twee. Dit gaat door totdat iedereen geweest is en dan wordt de tijd stil gelegd.

Voor alle mogelijkheden, data en prijzen verwijzen wij u graag door naar onze activiteiten webshop. U komt hier door te klikken op de onderstaande button “Boek nu”.  Voor een programma op maat kunt u contact op nemen met info@the-strand.nl

ShareShare