Veel gestelde vragen

Voorafgaand aan een vakantie krijgen wij altijd al veel vragen over de vakantie. Wij hebben hieronder de veel gestelde vragen uitgewerkt. Kijk dus eerst of een van jou vragen hier tussen staat, mocht dit niet het geval zijn dan helpen wij je graag verder.

Kan ik ook alleen een vakantie boeken?

Dit is bij Club Actif zeker mogelijk, wij richten ons juist ook op de doelgroep singles. Of je nu alleen wilt boeken of met meerdere personen op zoek bent naar een vakantie, wij bieden het aan.

Kan ik via jullie ook mij vliegticket boeken?

Dit kunnen wij zeker regelen, je betaalt alleen nog € 25 extra boekingskosten zodat wij je vlucht kunnen boeken.

Wat moet ik meenemen?

Bij de laatste reisinformatie sturen wij ook altijd een paklijst mee, zo weet je in ieder geval zeker dat je de juiste spullen meeneemt tijdens een van onze vakanties.

Met hoe veel mensen moeten we minimaal reserveren?

Dit hangt af van de activiteit of de vakantie die je wilt reserveren. Deze informatie staat altijd beschreven op onze website.

Wanneer moet ik betalen?

Als je via ons een reis hebt geboekt betaal je altijd € 100 per persoon als aanbetaling, het resterende bedrag betaal je dan zes weken van te voren aan ons. Ga je met een groep weg of heb je een programma op maat via ons geboekt of ga je deelnemen aan een van onze activiteiten in de Ardennen dan betaal je altijd 30% als aanbetaling, de resterende 70% betaal je zes weken van te voren. Als je dus last-minute een activiteit via ons boekt betaal je deze vooraf, tenzij dit echt een dag van te voren is dan kunnen we wat regelen zodat je ter plaatse kunt betalen.

Mag ik achteraf betalen?

Nee

Hoe laat vertrekt de bus naar mijn bestemming?

Wij geven altijd duidelijke informatie door via je laatste reisinformatie. Busreizen vertrekken bijna altijd op vrijdagmiddag en je vertrekt vanaf je bestemming aan het einde van de dag op zaterdag zodat je zondag weer terug bent in Nederland.

 

ShareShare