Arrangementen

Beleef met Club Actif de ultieme outdoor & survival activiteiten tijdens een verblijf in de Belgische Ardennen.

Een actief weekend of actieve dag met een groep vrienden, zomaar of ter gelegenheid van een vrijgezellenweekend, een familie uitje, een teamuitje met de sportvereniging of met de collega’s als bedrijfsuitje of ter gelegenheid van de viering van een jubileum. Ieder gezelschap heeft zijn/haar eigen ideeën over de invulling van een dagje uit of een weekend weg naar de Ardennen.

Met drie eigen locaties in de Ardennen biedt Club Actif het grootste aanbod en volop keuze in combinaties van outdoor en culturele activiteiten, catering en verblijf. Mede door deze service maken wij van uw arrangement een onvergetelijke ervaring!

Stel je eigen actieve weekend of dag samen in Ardennen op maat, met de outdoor activiteiten die bij jullie groep passen al dan niet aangevuld met catering en verblijf: in bungalows, groepsaccommodatie, tenten of stacaravans op camping of in hotel.

Enkele ideeën van de meeste populaire groepsuitjes in de Ardennen heeft Club Actif hier al uitgewerkt!

Filter de resultaten

Survival weekend Ardennen

vanaf€ 129,00
Een survival weekend.. back to nature... een weekend weg van alle moderne snufjes en vanzelfsprekende luxe. Geniet van de natuur in de Ardennen, de mooie uitzichten, de rust, de geuren en natuurlijk het ...
Dit Ardennen weekend is populair onder de vrijgezellenweekenden voor mannen: mountainbiken, bezoek aan de ambachtelijke bierbrouwerij en de bierproeverij van 2 heerlijke biertjes van Bellevaux, waarna ...
ShareShare