Ardennen arrangement

Een Ardennen arrangement via Club Actif kan je zelf makkelijk samenstellen via Outdoor op maat, of kies één van onze samengestelde arrangementen. Een Ardennen arrangement  is voor allerlei gelegenheden een uitstekende keuze. Bijvoorbeeld een voetbalteam die als teamuitje naar de Ardennen gaat, waardoor de teamgeest nog sterker wordt. Voor bedrijfsuitjes is dit ook erg geschikt: leer je collega’s nog beter kennen tijdens één van onze vele activiteiten.

Familie uitjes zijn in de Ardennen zeer geschikt. Voor elk kind, moeder, vader, opa’s en oma’s kunnen we een Ardennen arrangement samenstellen, waarin we met zoveel mogelijk wensen rekening proberen te houden.

Kijk snel bij Ardennen Adventures voor inspiratie of boek een van de meest populaire Ardennen arrangementen die al zijn uitgewerkt.

Ardennen met Clubactif.nl

Club Actif beschikt over 4 eigen hoofdlocaties en beschikt over eigen materialen, waardoor we flexibel kunnen zijn. Daarnaast hebben we al  25 jaar ervaring in het uitvoeren van Ardennen arrangementen en zijn dus dé partner voor een onvergetelijke outdoor belevenis.

Naast het beleven van outdoor activiteiten kunnen wij ook een accommodatie regelen. Daarnaast behoort catering ook tot de mogelijkheden. Kortom: of het nou een Ardennen arrangement, vrijgezellenweekend, familie uitje of teamuitje is, wij zorgen voor een complete en onvergetelijke ervaring!

Voor vragen en advies kun je ons bereiken via 088 007 2000 of  stuur een e-mail naar info@clubactif.nl

ShareShare